BENVINGUTS/DES!





Un espai per a compartir... converses lleugeres, somriures còmplices, tes aromàtics, tardes tranquil·les...

dimecres, de novembre 19, 2014

Tancat per vacances







Aquest estiu m'ha sorprés trobar-me amb més d'un establiment amb un cartell com el de la foto: un Tancat per vacances sense data de retorn. Es tracta d'una nova tècnica de màrqueting, una mena d'efecte sorpresa? Potser, amb els estralls de la crisi, s'estan replantejant si tornar a obrir portes o tancar definitivament. O potser han volgut estalviar-se aquell neguit dels últims dies de vacances deixant aquest final obert, indefinit: "De moment marxem. Quan tornarem? ja ho veurem, sobre la marxa, no ens estressessim pas..."

Ara que finalitzen les meves i que començo a tenir sentiments apocalíptics, en què s'acaba de cop la bona vida d'aquests dies sense horaris, sense presses, sense programacions, em fa gràcia l'opció hedonista del final obert.

Al món hi ha gent metòdica i voluntariosa que uns dies abans d'acabar les vacances comença a llevar-se d'hora, a pensar què fara els primers dies de feina, a organitzar-ho tot perquè després la patacada no sigui tan grossa.
D'altres assaboregen els dies que queden com si fossin els últims caramels del pot, i ja veuran com s'adapten de nou a la rutina quan hi siguin de ple.

En aquest cas, jo sóc d'aquestes últimes! I vosaltres?